Image Alt

Џуно – Тимот кој се разликува

Повеќе за нас

Јасни и гласни!

Ние сме дигитална маркетинг агенција која ги става луѓето во центарот на сѐ што правиме. Соработуваме со нашите клиенти и нивните потрошувачи во атмосфера на искреност, отстранувајќи ги предрасудите и учејќи едни од други. Нашата мисија е да создадеме искуства кои ќе допрат до илјадници, но сепак ќе бидат лични и персонализирани.
Оваа цел заедно со смелоста во нашиот пристап ги зближува компaниите со корисниците, ги иницира и ги поттикнува да преземат акција. Затоа што креативната работа е одлична само кога носи резултати.

Задоволни клиенти
11
Број на кампањи
54
Организирани настани
14
Снимани видеа
18

Твојот бренд заслужува да биде забележан!

Дигитална креативност

Џуно како компанија секогаш дава прегледни и разбирливи анализи кои ни ја олеснија работата бидејќи немавме многу искуство со дигитален маркетинг. Ги препорачувам Џуно на секој кој сака да истражува и постигне нешто покреативно во новата дигитална ера на маркетинг!

Koки Чадиева Италекс Инженеринг

Секогаш се е под конец

Да се работи со тим како што е Џуно е навистина задоволство, секогаш сѐ е под конец и никогаш нема застој во работите.

Ружица Филипоска Групација Магнетик

Посветеност и креативност

Посветеноста и креативноста е тоа што го издвојува тимот на Џуно од другите маркетинг агенции. Имаат креативно решенија буквално за сѐ и целата имплементација е секогаш беспрекорна со одлични резултати.

Мартин Петровски Дона