Image Alt

Што нудиме?

Менаџирање на социјални медиуми за зголемување на препознатливоста на брендот и интеракцијата со купувачите.

Рангирање на првата страна на google без плаќање за реклами.

Привлекување на вистинската целна група преку реклами и промоции на Google и Facebook.

Видео продукција, креирање реклами и корпоративни видеа за зајакнување на вашиот бренд идентитет.

Дизајнирање и брендирање за потребите на вашата компанија, продукт или услуга.

Организираме виртуелни настани за вашите потрошувачи како и за вашиот тим.

Kaко до заедничка успешна приказна?

1
2
3
4
1
2
3
4

Запознавање и истражување

Креативен Brainstorm и креација

Целосна имплементација

Позитивен резултат

Портфолио