Image Alt

Јас и Ти

Промотивно видео

За клиентот:

Платформа “Jaс и Ти ” им помага на младенците со леснотија да се справат со креирање на свадбени покани и се што е поврзано со гостите на свадбата. Корисниците може да креираат персонализирана веб-страница за нивната венчавка и да користат функции како калкулатор за гости, навигација до локацијата на свадбата и споделување на фотографии.  

 

За видеото:

Креиравме сценарио и снимивме кратко промотивно видео во форма на ВЛОГ во соработка со Иван Бошковски,  youtuber и влогер познат како Ivan Ajnstajn, преку кое самиот блогер ги покажува предностите на дигиталната платформа за креирање на свадбени покани.

Category:

Date: