Image Alt

Дени Интернационал

Промотивно видео

За клиентот:

Дени Интернационал е компанија која работи во дејноста на транспортот и логистиката. Компанијата располага со сопствен возен парк од 120 товарни возила и 360 посветени вработени. Дени Интернационал нуди меѓународен транспорт, локална дистрибуција со целосна опрема за транспорт на различни видови на продукти.


За видеото:

Во краткото промотивно видео од 30 секунди, ја прикажавме целосната мисија и визија на самата компанија, посветеноста на вработените и опремата со која што располага Дени Интернационал. Целта на видеото е да се зголеми свесноста за услугите на компанијата и целосната посветеност на вработените за секој клиент. 
 

Category:

Date: