Image Alt

Ајвар Дона

Промотивно видео

За клиентот:

Дона е бренд со долга историја на Балканот кој произведува конзервирана храна со супериорен квалитет. По пласирањето на македонскиот пазар во Септември 2018, потребно беше да се изработи кратко промотивно видео со цел да се едуцира публиката за продуктот Ајвар-Дона како и доближување на самиот бренд до своите корисници.

 

За видеото:                     

За реализација на ова видео изработивме целосен концепт и сценарио, организиравме кастинг за актери и во соработка со Vesta Production снимивме кратко промотивно видео, преку кое што го прикажавме процесот на производство на Ајвар Дона. 
 

Category:

Date: