n

Author: admin

Замислете ја модната индустрија без дигитален маркетинг. Ни ние не можаме. Користењето на дигитален маркетинг има многу придобивки за модната индустирија, во овој блог ќе споделиме некои од нив. Да се каже дека доколку дигиталниот маркетинг не постоеше, модната индустрија

Дигиталниот маркетинг е новиот префериран начин на маркетингот кај угостителите. Ако не сте чуле за тоа и работите во угостителската индустрија, многу пропуштате. Да имате ресторан или да работите во која било друга угостителска индустрија сигурно ќе ве натера да имате

Нашиот последен гостин е Игор Трајковски!  Доколку не сте запознаени кој е Игор, тогаш сигурно сте запознаени со неговиот веб-сајт. Тој е основачот на time.mk најпосетуваниот веб-сајт во Македонија и Србија.Разговараме на тема рекламирање со банери и нивната предност.  Здраво Игор

Оваа недела разговараме на тема инфлуенсери, нашата гостинка е добро позната на оваа сцена. Секогаш шири позитивна енергија и работи на тоа нејзините следбеници да бидат полни со самодоверба. Дознај повеќе во новиот блог на Џуно за инфлуенсерите директно неа. Денешен

Нова недела - ново видео!  Една од најсовремените алатки за успешен маркетинг е SEO. Што поточно значи тоа? Зошто е меѓу најпопуларните алатки на маркетинг експертите? И како SEO влијае врз успешноста на бизнисот? Нашиот експерт токму за оваа тематика Билјана

Oваа недела ве запознаваме со светот на дигиталните платени реклами. Што е потребно за една дигитална реклама да биде успешна, особено кога се пушта на гигант како Google, како се прави и зошто е важна? - Сите овие и многу

Оваа недела продолжуваме со серијалот 5-мунути разговор со Џуно. Со новата недела откриваме нова област од современиот маркетинг која има неописливо влијание врз корисникот. По тој повод имавме можност да подискутираме со Илија Бојчовиќ, млад и амбициозен UX архитект кој

Џуно ви го најавува новиот серијал на видеа интервју, каде ќе разговараме со различни експерти од областа на маркетингот. За само 5 минути тие ќе го споделат своето искуство и неколку корисни совети за главните аспекти на маркетингот.  Овој серијал го

Дали ви здодеа да читате вести за Корона вирусот? И на нас. Но, моменталните пречки се сѐ уште тука, и време е за мала доза на инспирација.  Овие 10 компании се соочија со пречки како намалување на побарувачката за нивните услуги,

За време на економски застој, секој бизнис се надева дека ќе ја одржи продажбата на ниво за да опстои. Помислата дека продажбата може да ја зголеми повеќе од порано звучи како нереален сон.Но и покрај тоа што е тешко да