n

November 2020

Нашиот последен гостин е Игор Трајковски!  Доколку не сте запознаени кој е Игор, тогаш сигурно сте запознаени со неговиот веб-сајт. Тој е основачот на time.mk најпосетуваниот веб-сајт во Македонија и Србија.Разговараме на тема рекламирање со банери и нивната предност.  Здраво Игор

Оваа недела разговараме на тема инфлуенсери, нашата гостинка е добро позната на оваа сцена. Секогаш шири позитивна енергија и работи на тоа нејзините следбеници да бидат полни со самодоверба. Дознај повеќе во новиот блог на Џуно за инфлуенсерите директно неа. Денешен

Нова недела - ново видео!  Една од најсовремените алатки за успешен маркетинг е SEO. Што поточно значи тоа? Зошто е меѓу најпопуларните алатки на маркетинг експертите? И како SEO влијае врз успешноста на бизнисот? Нашиот експерт токму за оваа тематика Билјана

Oваа недела ве запознаваме со светот на дигиталните платени реклами. Што е потребно за една дигитална реклама да биде успешна, особено кога се пушта на гигант како Google, како се прави и зошто е важна? - Сите овие и многу