Image Alt

Контакт

powered by Solveo

Преку креативната работа до позитивни резултати

Нашиот мултидисциплинарен тим е инспириран од стравот на просечното. Доколку сте инспирирани од истото, тогаш ние сме совршениот тим за вас! Преку квалитетна работа до маркетинг капмањи за паметење!

бул. Климент Охридски бр.52

+38974 224 114

Нашата приказна започнува тука!

Ajде да се запознаеме! Оставете ни порака и ќе ви вратиме најбрзо што можеме.