n

Uncategorized

Замислете ја модната индустрија без дигитален маркетинг. Ни ние не можаме. Користењето на дигитален маркетинг има многу придобивки за модната индустирија, во овој блог ќе споделиме некои од нив. Да се каже дека доколку дигиталниот маркетинг не постоеше, модната индустрија

Дигиталниот маркетинг е новиот префериран начин на маркетингот кај угостителите. Ако не сте чуле за тоа и работите во угостителската индустрија, многу пропуштате. Да имате ресторан или да работите во која било друга угостителска индустрија сигурно ќе ве натера да имате

Нашиот последен гостин е Игор Трајковски!  Доколку не сте запознаени кој е Игор, тогаш сигурно сте запознаени со неговиот веб-сајт. Тој е основачот на time.mk најпосетуваниот веб-сајт во Македонија и Србија.Разговараме на тема рекламирање со банери и нивната предност.  Здраво Игор

Оваа недела разговараме на тема инфлуенсери, нашата гостинка е добро позната на оваа сцена. Секогаш шири позитивна енергија и работи на тоа нејзините следбеници да бидат полни со самодоверба. Дознај повеќе во новиот блог на Џуно за инфлуенсерите директно неа. Денешен