n

News

Дали ви здодеа да читате вести за Корона вирусот? И на нас. Но, моменталните пречки се сѐ уште тука, и време е за мала доза на инспирација.  Овие 10 компании се соочија со пречки како намалување на побарувачката за нивните услуги,

За време на економски застој, секој бизнис се надева дека ќе ја одржи продажбата на ниво за да опстои. Помислата дека продажбата може да ја зголеми повеќе од порано звучи како нереален сон.Но и покрај тоа што е тешко да

2020 година веќе ни даде многу причини да ја паметиме. Покрај Коронавирусот, движењето Black Lives Matters поттикна и еден сосема нов вид на протест: кампањата #StopHateForProfit. Најголемите корпорации во светот како Coca Cola, Starbucks, Microsoft и Unilever го бојкотираат Facebook,