n

Маркетинг

Нова недела - ново видео!  Една од најсовремените алатки за успешен маркетинг е SEO. Што поточно значи тоа? Зошто е меѓу најпопуларните алатки на маркетинг експертите? И како SEO влијае врз успешноста на бизнисот? Нашиот експерт токму за оваа тематика Билјана

Oваа недела ве запознаваме со светот на дигиталните платени реклами. Што е потребно за една дигитална реклама да биде успешна, особено кога се пушта на гигант како Google, како се прави и зошто е важна? - Сите овие и многу

Оваа недела продолжуваме со серијалот 5-мунути разговор со Џуно. Со новата недела откриваме нова област од современиот маркетинг која има неописливо влијание врз корисникот. По тој повод имавме можност да подискутираме со Илија Бојчовиќ, млад и амбициозен UX архитект кој

Џуно ви го најавува новиот серијал на видеа интервју, каде ќе разговараме со различни експерти од областа на маркетингот. За само 5 минути тие ќе го споделат своето искуство и неколку корисни совети за главните аспекти на маркетингот.  Овој серијал го

Според општопознатите правила на Инстаграм, ако користите хаштази на вашите објави ќе имате поголем reach и поголема интеракција. Дали е тоа урбана легенда, или пак вистина која важи и за Македонските инстаграм профили? Користењето на хаштази овозможува поврзување на слични содржини