Услуги

Зајакнете го бизнисoт

Маркетинг Стратегија

Долгорочен раст преку стекнување на нови потрошувачи и проширување на пазарот.

Станете пример

Социјални медиуми

Воодушевете ги вашите корисници со содржина наменета само за нив.

Од посетители до клиенти

SEO

Рангирајте се на првата страна на google без плаќање за реклами.

експерти во областа

Уникатни решенија за вашиот бизнис

Добрата маркетинг стратегија е ефективна само ако започне со прашањето: Што креираме и за кого? Земајќи ги како почетна точка потребите на корисниците, ние ги поставуваме темелите за идеалните маркетинг решенија за вашиот бизнис.

Клиенти

11

Дигитална креативност

Џуно како компанија секогаш дава прегледни и разбирливи анализи кои ни ја олеснија работата бидејќи немавме многу искуство со дигитален маркетинг. Ги препорачувам Џуно на секој кој сака да истражува и постигне нешто покреативно во новата дигитална ера на маркетинг!

Koки Чадиева Италекс Инженеринг

Секогаш се е под конец

Да се работи со тим како што е Џуно е навистина задоволство, секогаш сѐ е под конец и никогаш нема застој во работите.

Ружица Филипоска Групација Магнетик

Посветеност и креативност

Посветеноста и креативноста е тоа што го издвојува тимот на Џуно од другите маркетинг агенции. Имаат креативно решенија буквално за сѐ и целата имплементација е секогаш беспрекорна со одлични резултати.

Мартин Петровски Дона

целосно посветени

Тимот со кој сакаш да работиш

Со нашиот тим ќе почувствувате како е да се работи со вистински професионалци. Ние ја комбинираме креативноста со фактите, и остваруваме долгорочни рeзултати за вашиот бизнис. Притоа, размислуваме различно од другите, и се гордееме со тоа.